Welkom bij Coppens

Grondwerken ● Afbraakwerken ● Totaalprojecten

Kom bij ons voor uw grote en kleine projecten

Grondwerken

Septische put, kelder, sleuf, regenput, fundering, putten, opritten, terrassen, tuin nivelleren…

Afbraakwerken

Sloop van woningen en industriële gebouwen, alsook asbest verwijderen.

Totaalprojecten

Betonwerken, plaatsing van keerwanden, plaatsen van trappen en balustrades…

Op zoek naar een professioneel voor uw werk?

Contacteer ons

We luisteren naar al uw noden, zij het nu grote of kleine bouwprojecten. We bespreken uw project samen en maken een gratis offerte.

Kwaliteit & Snelheid

We doen er alles aan om uw verzoek op een professionele manier te beantwoorden. Onze service is snel en letten op de kwaliteit van de materialen die we gebruiken.

Perfect resultaat

Bij ons familiebedrijf weet u zeker dat het resultaat perfect zal zijn dankzij een nauwe samenwerking.

Uw partner in grondwerken Coppens uit Nieuwenhove

Grondwerken Coppens is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot dé referentie in kleine en grote afbraakwerken in Nieuwenhove bij Geraardsbergen. Met heel wat ervaring, ging zaakvoerder Stijn Coppens 13 jaar geleden van start met ons klein familiebedrijf. Dankzij een efficiënte en verzorgde aanpak is het nu een goed draaiende zaak in grond- en afbraakwerken.

Uitgebreide diensten

Met een uitgebreid dienstenpakket voorziet Grondwerken Coppens niet alleen allerlei grondwerken, u kunt eveneens aankloppen voor professionele ondersteuning in afbraakwerken. Daarnaast kunt u ook op de medewerkers van Coppens uit Nieuwenhove rekenen voor de uitvoering van betonwerken.

+10 jaar ervaring

Professionele werkers

Grote & kleine werken

Grond laten opvullen

Heeft u grond nodig? Wenst u uw bouwgrond of akkerland op te vullen met grond? Aarzel dan niet Grondwerken Coppens te contacteren voor het opvullen van grond in de regio Geraardsbergen. Voor grote werken beschikt Coppens uiteraard over het nodige materiaal en materieel om de klus snel en efficiënt te klaren. Zo zijn er zowel minigravers als grote kranen en een kraan met breekhamer, sorteergrijper en montabert. Voor de afvoer van grond- en afbraakmateriaal, worden dan weer landbouwtrekkers gebruikt.

Dringend op zoek naar kraanman met CV

Bent u de persoon die wij zoeken? Stuur dan snel uw CV via ons contactformulier door. Wij beantwoorden uw mail zo spoedig mogelijk.

Contact en offerte

Bekijk hier alvast wat foto’s en referenties, dan bent u zo overtuigd. Grondwerken Coppens: dé referentie in grond- en afbraakwerken.
Neem snel even contact op met Grondwerken Coppens voor een offerte of bijkomende vraag.

Bel ons

Actief in de regio van Geraardsbergen

Stel ons een vraag

Voor alle vragen, offertes & advies

Volg ons

Vind onze projecten op Facebook